ESKİŞEHİR İÇİN ÖNEMLİ İŞBİRLİĞİ Tüm Haberler

ESKİŞEHİR İÇİN ÖNEMLİ İŞBİRLİĞİ

Eskişehir’deki sanayici ve işadamı derneklerinin yöneticileri Eskişehir Sanayi Odası’nda bir araya geldi. Karşılıklı görüş alışverişinin bulunulduğu toplantıda OSB Çevre Yolu bağlantısı konusunda yapılabilecekler mercek altına alınırken Eskişehir’e fayda sağlayacak konularda da dayanışma içinde olunacağı vurgulandı. 

ESİAD, ESGİAD, EGSİAD, MÜSİAD, TÜMSİAD ve ESMİYAD Yönetim Kurulu Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin katılımıyla ESO’da yapılan toplantıda Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Savaş M. Özaydemir de hazır bulundu. Toplantıda iş adamı dernekleri Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan yolların akşam ve sabah saatlerindeki trafik yoğunluğun iyileştirilmesi konusunda alternatif yol imkânlarını değerlendirdiler.

Söz konusu toplantı sonrası görüşlerini bildiren ESO Başkanı Özaydemir, “şehrimizdeki sanayici ve iş adamları dernekleriyle yeni bir işbirliğinin sağlanması için çalışmalar yapıyoruz. Hepimizin ortak amacı birlikte çözüm üretmek ve bunu hayata geçirmek. Bu konuda OSB’mizdeki akşam ve sabah trafik yoğunluğunun iyileştirmesi için yapılabilecekleri konuştuk. Ayrıca OSB ve Alpu arasında bağlantı yolu yapımı konusunda da yapılacakları değerlendirdik. Derneklerimiz söz konusu projemize destek vermiş ilgili belediyelerle yapılacak görüşmelerde de yine desteklerini sağlayacaklarını söylemiştir. Şehrimizde böylesi bir işbirliğinin sağlanmasından son derece mutluyuz” dedi.

 


LANSMAN VİDEOSU

EOSB TANITIM FİLMİ

OSB HARİTASI

EOSB Whatsapp İhbar Hattı EOSB Whatsapp Bilgi Hattı